Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).....Víte, že v okolních zemích je i řidičům povoleno až do 0,6 promile? Poslechněte si někdy ráno rádio, kolik nehod v republice se odehrává během hodiny. A to jsou samí střízliví ! KDo tomu nerozumí, ať nepije. Alkohol se řeší ve zmíněných případech až u viníka nehody! Pak je to tvrdé ! !!

4 0
možnosti
MF

Pivko na kole jsem si vždycky dával, dávám a dávat budu, ať si slovutný senát a různí pánové Moralisté jako tento blogger plkají co chtějí. Pan Slušný si asi myslí, že když všechno zakáže, svět bude krásný bez nehod a všichni na sebe budou hodní....

4 0
možnosti

Co myslíte, že v "Senilátu" odhlasují?;-);-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 403x
Jsem zastánce tzv. Josefova pravidla: v bohatých letech šetřit na roky, kdy se bude dařit méně. Ze zkušenosti osmi let starostování ve Šlapanicích (u Brna) vycházím i nyní v práci poslance za KDU-ČSL. Původní profesí architekt, s manželkou, třemi dětmi a prvním vnukem. Baví mě hudba, dějiny architektury a ze sportu hlavně F1. Nesnáším "úmyslné bořiče", prostě ty, kdo úmyslně boří všechno dobré, co se povedlo. Vážím si lidí, kteří umějí pracovat a drží dané slovo.

Seznam rubrik