Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když člověk řídí, tak by asi pít neměl, ale před jízdou by trochu pít mohl. ;-D Vždycky když se u nás něco zakazuje, tak se všichni ohánějí tím, že v zahraničí je to zakázané dávno, u tolerance alkoholu za volantem se najednou nepoukazuje na okolní státy.

4 0
možnosti
Foto

To víte ... to je ta konzistentnost v názorech a postojích. Vždy podle toho jak se to zrovna hodí.

1 0
možnosti

Proč v Německu, Rakousku, Francii........ ANO a u nás NE?

2 0
možnosti
Foto

Doufám, že ve sněmovně k tomu přidají pozměňovací návrh, aby se tolerance týkala i řidičů.

2 0
možnosti

Ono to je těžké. Na Valašsku, když se popije a nohy člověka nenesou, tak je lépe jet domů autem. Na kolo by nikdo nesedl, to je moc nebezpečné, neb vratké.

2 0
možnosti

:-)....Souhlasím! Na čtyřech kolech je to daleko bezpečnější, než na dvou ! R^

0 0
možnosti
Foto

Podle nadpisu jsem si myslel, že to bude o bezpečném sexu...:-). A zatím jen další názor, že naše místo není mezi vyspělými státy ale v Rusku nebo v Severní Koreji:-(

http://makovecpavel.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=398197

1 1
možnosti

:-)......Bylo odhlasováno ! Navzdory všem zapšklým abstinentům....povoleno 0,8 promile !!! !!!!!!

3 0
možnosti

Dojímají mne argumenty policie a všemožných institucí o nehodách, zaviněných opilými cyklisty. Nikdo však nejde do důsledku a neřekne, že 90% těchto nehod se netýká cyklistů, pěstujících cykloturistiku, kteří si za celý den dají na kole dvě piva, nýbrž ochmelků, kteří mají daleko do hospody a tak tam jezdí na kole a vracejí se (někdy i za tmy a bez světel) namazaní domů. Každý, kdo pěstuje cykloturistiku a pohybuje se hlavně po cyklostezkách, vám potvrdí, že po vypití jednoho desetistupňového piva k uhašení žízně nemá sníženou pozornost, nebo nějak jinak omezené schopnosti k řízení kola. Já už jezdím na kole dvacet let a ještě jsem na cyklostezce neviděl tak namazaného cykloturistu, že by se tam nějak motal, nebo ohrožoval ostatní. Nemožnost dát si místo "lepidel" typu Kofoly jedno 10-stupňové pivo je podle mne ze strany zákonodárců jenom buzerace rozumných lidí, která navíc vůbec nezabrání tomu, aby se kolech pohybovali výše popsaní nachmelení hospodští kunčofti, protože těm je úplně jedno, jestli je tolerance nulová, nebo 0,5 promile.

5 0
možnosti

P17e54t55r 13S83k61á67l27a

25. 8. 2016 14:04

Přesně tak. Opravdu nevím, proč komplikovat život nám, kteří respektujeme rozumně nastavená pravidla kvůli těm, kteří nerespektují žádná pravidla.

1 0
možnosti

P77e71t90r 57S31k30á23l89a

25. 8. 2016 13:04

To je ale Vaše věc, že si na kole nedáte ani malé pivo. A právě schválený senátní návrh Vám nenařizuje, abyste na tom něco měnil. Ale pokud projde sněmovnou, tak uvítám, že přestaneme být kriminalizováni my ostatní, kteří považují nulovou toleranci za nesmysl.

5 0
možnosti

Polud cyklista, jako účastník silničního provozu, ohrozí jen sám sebe, tak ať si vypije, kolik chce. Může to však zaručit? Nemůže. Jednoduché, že?

0 0
možnosti
Foto

Vy křesťani ste všeci stejni. Jak se dostanete do polityky, už byste přikazovali ostatnim jak se maji chovat. To je v pořadku, že když řidiš, tak nepiješ, Bohušu. Ale mně do toho netahej...

4 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS